3de graad optie spreken en vertellen (vanaf 15 jaar + volwassenen)

Iedereen vanaf 15 jaar (ook volwassenen) kan aansluiten bij de derde graad optie Spreken en Vertellen. Je volgt dan 2u les per week gedurende 3 jaar:

  • Woordstudio 1u: 

    Hier leer je meer over de technische aspecten van het spreken.  Speciale aandacht voor ademtechniek, articulatie, klankzetting en intonatie!  Werken aan houding, présence en podiumvastheid zijn ook een onderdeel van dit vak!

  • Spreken en vertellen 1u: In deze cursus begint men met improviserend spreken volgens opdrachten.  Men werkt er ook naar presentaties en toespraken toe om vervolgens interviews en sollicitatiegesprekken aan bod te laten komen.  Goed- en slechtnieuwsgesprek, columns en nog veel meer kan hier speciale aandacht krijgen.  Dit alles met als doel je zelfzeker ten opzichte van verschillende doelgroepen te kunnen opstellen.  Kortom, de kunst van de retorica!

 

STRUCTUUR

3.1

1u spreken en vertellen + 1u woordstudio

3.2

1u spreken en vertellen + 1u woordstudio

3.3

1u spreken en vertellen + 1u woordstudio

 

 

 

 

Klik hier voor het lessenrooster woord

 

LOCATIE

Aan de SAMWD Turnhout kan je Spreken en vertellen 3de graad volgen op de Kunstencampus Turnova: Academieplein 17, 2300 Turnhout.

 

INFO

Leerlingen kunnen komen proberen tijdens de lessen in de maand september. 

Wenst u nog meer informatie, stuur dan een mailtje naar de coördinator woord Katrien Vanreusel: katrien.vanreusel@samwdt.be